Restaurant Sol Blanc

Sol Blanc

Cuina

A Sol Blanc trobareu la millor cuina catalana i de mercat amb productes de primeríssima qualitat, alguns d’aquests arribats directament del nostre hort i del petit corral de gallines i oques que tenim.

A la nostra carta no hi falten els plats més tradicionals com els guisats, carn a la brasa, peix fresc, productes elaborats per nosaltres (foie i embotit), formatges artesans de petits productors i el producte estrella de la zona com és l’arròs.

Sempre recomanem acompanyar els nostres plats amb una bona selecció de vins de la DO Empordà i del país, així com de les millors vinyes espanyoles.

On som

Ens trobem en un antic mas, situats en un espai privilegiat als afores de Pals i envoltats de la sol·litud de la plana empordanesa amb l’horitzó retallat per la silueta medieval del casc antic de Pals.

Pals compta amb un centre històric medieval on destaca la torre romànica construïda entre els segles XI i XIII, coneguda com la Torre de les Hores.

Dins del barri gòtic de la vila hi ha carrers empedrats i arcades de mig punt, façanes amb finestres ogivals i balcons de pedra. La muralla de la ciutat consta de quatre torres quadrades que daten del segle IV.

El mirador de Josep Pla (des d’on es poden veure els camps de l’Empordà i les illes Medes), la plaça Major, les tombes al carrer Major i l’església de Sant Pere són altres racons turístics del poble

Qui som

Amb quasi 10 anys d’experiència com a xef al reconegut restaurant Cal Ros de Girona, en Jordi Ribas va decidir a finals de 2013 juntament amb la seva dona i cap de sala Sonia Labrador, establir-se a Pals i gestionar el restaurant Sol Blanc.

Van començar així una nova aventura gastronòmica i de restauració, amb forces i objectius renovats per oferir la millor cuina de temporada de la zona.

El nostre objectiu és oferir-vos el servei i la gastronomia que ens agradaria trobar quan nosaltres anem a un restaurant. Per això oferim productes de la zona de màxima qualitat, un servei acurat i proper, sempre partint d’una cuina amb bases arrelades al territori i amb l’actualitat que li pertoca.